onsdag, januari 07, 2009

Reflections

Hamnade framför ett avsnitt av MTV:s Next tidigare ikväll, i brist på bättre sysselsättning. Det programmet är ju så löjligt och ytligt att det blir hejdlöst kul istället. En av killarna som hoppades på att få dejta den där "supersnygga tjejen" ansåg sig vara en asiatisk Jude Law - och en annan stoltserade med att önska sig vadimplantat i julklapp.. Som utmaning fick de klippa en lama, som denna tjej då tydligen ägde. När det var tjejernas tur att fajtas om "the man", så blev det linbaneåkning. Anledningen till att en tjej blev dissad var att hon inte skrek när hon åkte. Hum? Ibland blir man verkligt rädd för vart världen är på väg.

Såg också Wanted för ett tag sedan. Totalt overklig, men ändå ganska snyggt gjord. Fast jag förstår varför folk säger att filmen blivit så omtalad på grund av Angelina.. Och för första gången tycker jag faktiskt att hon ser någorlunda bra ut.

Av någon oförståelig anledning vill inte bilderna jag väljer laddas upp, men ni kan ju istället här föreställa er en Angelina Jolie hängandes genom rutan utefter en bil - med en revolver i handen såklart.

Nu blir det snart sängen - skola imorgon ju. Dessutom är det torsdag, värsta dagen av alla.

Godnatt !

1 kommentar: