Citroncheesecake är något som är himla smarrigt och fräscht så här på vårkanten! Slänger därför upp receptet:
.
Ingredienser
15 digestivekex
50 g margarin
.
Fyllning
400 g kesella
3 1/2 dl florsocker
3 ägg
4 dl creme fraiche
rivet skal från 1 citron
.
Garnering
färska frukter och/eller bär
.
Smält margarinet. Krossa kexen och blanda samman. Tryck ut i en form med löstagbar kant, cirka 22 cm i diameter. Blanda kesella, florsocker, ägg, creme fraiche och citronskal till en jämn smet som hälls i formen. Grädda kakan i 150 grader tills massan stelnat, 1-1 1/2 timme. Låt kallna. Garnera kakan med färska frukter och/eller bär.
Y
skit snygg blogg :D
SvaraRaderaFölja varandra på bloglovin?
Bra då lägger jag till dig med nu :D
SvaraRaderaåh, älska cheesecake <3
SvaraRadera